Muffins med friske ribs

Muffins med friske ribs

0 0 bedømmelser
Antal

12

stk.
Tilberedningstid

1

time 

Lækre og svampede muffins med friske ribs i dejen. Det er smagen af dansk sommer.

Ingredienser

  • 120 g hvedemel

  • 140 g sukker

  • 1 1/2 tsk bagepulver

  • 1 knivspids salt

  • 40 g smør, stuetemperatur

  • 1,5 dl mælk

  • 1/2 vaniljestang

  • 1 æg

  • 100 g ribs

  • 1 spsk. hvedemel

  • Evt. ribs til pynt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 170 grader.
  • Rør mel, sukker, bagepulver smør og salt sammen, indtil det er godt blandet.
  • Tilsæt halvdelen af mælken lidt efter lidt under omrøring.
  • Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk dem sammen med æg og resten af mælken.
  • Tag æggeblandingen og pisk den forsigtigt sammen med melblandingen. Pisk, indtil dejen er ensartet og glat.
  • Hæld ribsene i en skål og drys 1 spsk. hvedemel over. Vend det hurtigt, så ribsene får et tyndt lag af mel.
  • Vend ribsene i dejen.
  • Fyld dejen i cupcakeformene 2/3 op.
  • Bag dine muffins i 20-25 minutter.
  • Pynt dine muffins med ribs på toppen og servér.

Del opkskrift på Facebook: