Nordisk blåbær- og spidskålssalat

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Nem og skøn sommer salat

Ingredienser

  • 1 1 lille spidskål, ca. 500 g

  • 125 g 125 blåbær

  • 100 g 100 mandler

  • Dilddressing
  • 2 dl 2 fløde

  • 1 bundt 1 dild, finthakket

  • 1 1/2 spsk. 1 1/2 sukker

  • Saft fra 1 citron

Sådan gør du

  • Skyl og snit spidskålet fint.
  • Vend blåbærrene i kålen.
  • Rist mandlerne på en varm pande eller i ovnen i 10 min ved 175°C.
  • Hak mandlerne groft og vend dem i salaten.
  • Mix dressingen sammen, og vend den derefter i salaten.

Del opskrift på Facebook