Nordisk kålsalat med druer, æble og rugcroutoner, serveret med bacon wrapped kylling
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
1
hourSkøn og sprød salat, vendt i cremet mormordressing og toppet med knasende rugcroutoner.
Ingredienser
200 g Salatblanding, mix af salat og kål, fx brassica
1 rødt æble, i tynde både
100 g vindruer, halveret
- Mormordressing
1 dl fløde
Saft fra 1/2 citron + skal
1 bundt frisk dild, fint hakket
1 tsk. sukker
- Rugbrødscroutoner
3 tykke skiver rugbrød
11/2 spsk. olivenolie
1 tsk. honning
Flagesalt
- Bacon wrapped kyllingelår
600 g kyllingelår
150 g bacon
Sådan gør du
- Pil skindet af kyllingelårene, og sno to skiver bacon om hvert lår.
- Placer dem på en beklædt bageplade, og steg dem ved 180°C varmluft i 40-45 min.
- Riv rugbrødsskiverne i grove stykker, og vendt dem i olie, honning og salt.
- Hæld dem på en beklædt bageplade, og bag dem ved 200°C varmluft i ca. 10 min.
- Klargør æbler og vindruer som anvist.
- Mix dressingen sammen og smag til med citron og sukker.
- Kom salaten i en stor skål, og tilsæt æbler og vindruer.
- Vend til sidst dressingen i og drys med de grove rugbrødscroutoner.
Del opskrift på Facebook