Nudelsalat med kylling
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
2
personerTilberedningstid
15
minutesIngredienser
125 g nudler
150 g stegt kylling, gerne en rest
2 spsk. sød chili sauce
2 tsk. fiskesauce
2 tsk. sesamolie
1 lille squash
4 gulerødder
1 rød snackpeber
100 g sukkerærter
Sådan gør du
- Kog nudlerne som anvist.
- Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
- Vend nudlerne i en blanding af chilisauce, limesaft, fiskesauce og sesamolie.
- Riv squash og gulerødder i lange strimler, brug evt. en spiralizer. Skær peber i tynde strimler og snit sukkerærterne på langs. Bland grøntsagerne med nudler og kylling.
- Salaten holder sig fint op til 24 timer i køleskab.
Del opskrift på Facebook: