Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Kødretter
Antal
1
stk.Tilberedningstid
40
minutesIngredienser
500 g kogte kartofler
350 g broccoli, evt. en rest
1 bdt. forårsløg
8 æg
2 dl madlavningsfløde 8%
Salt og peber
250 g bacon i tern
250 g cremet salatost
1/2 dl hakket frisk mynte
Tilbehør: Groft brød
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i mindre stykker og del broccolien i mindre stykker.
- Snit forårsløgene.
- Pisk æggene med fløde og krydr med salt og peber.
- Steg baconen næsten sprød og hæld fedtet fra.
- Bland kartofler, grønsager, bacon, salatost brækket i mindre stykker samt mynte.
- Kom det hele i en bradepande beklædt med bagepapir og hæld æggemassen over.
- Glat overfladen og bag den ca. 25 min. ved 175°C.
- Drys gerne med ekstra mynte og server den lun med brød.
Del opskrift på Facebook: