Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon

Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon

Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
4.5 from 2 votes
Course: Kødretter
Antal

1

stk.
Tilberedningstid

40

minutes

Ingredienser

  • 500 g kogte kartofler

  • 350 g broccoli, evt. en rest

  • 1 bdt. forårsløg

  • 8 æg

  • 2 dl madlavningsfløde 8%

  • Salt og peber

  • 250 g bacon i tern

  • 250 g cremet salatost

  • 1/2 dl hakket frisk mynte

  • Tilbehør: Groft brød

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i mindre stykker og del broccolien i mindre stykker.
  • Snit forårsløgene.
  • Pisk æggene med fløde og krydr med salt og peber.
  • Steg baconen næsten sprød og hæld fedtet fra.
  • Bland kartofler, grønsager, bacon, salatost brækket i mindre stykker samt mynte.
  • Kom det hele i en bradepande beklædt med bagepapir og hæld æggemassen over.
  • Glat overfladen og bag den ca. 25 min. ved 175°C.
  • Drys gerne med ekstra mynte og server den lun med brød.

Del opskrift på Facebook: