Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon

Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon

4 from 2 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Kødretter
Antal

1

stk.
Tilberedningstid

40

minutes

Ingredienser

  • 500 g 500 kogte kartofler

  • 350 g 350 broccoli, evt. en rest

  • 1 bdt. 1 forårsløg

  • 8 8 æg

  • 2 dl 2 madlavningsfløde 8%

  • Salt og peber

  • 250 g 250 bacon i tern

  • 250 g 250 cremet salatost

  • 1/2 dl 1/2 hakket frisk mynte

  • Tilbehør: Groft brød

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i mindre stykker og del broccolien i mindre stykker.
  • Snit forårsløgene.
  • Pisk æggene med fløde og krydr med salt og peber.
  • Steg baconen næsten sprød og hæld fedtet fra.
  • Bland kartofler, grønsager, bacon, salatost brækket i mindre stykker samt mynte.
  • Kom det hele i en bradepande beklædt med bagepapir og hæld æggemassen over.
  • Glat overfladen og bag den ca. 25 min. ved 175°C.
  • Drys gerne med ekstra mynte og server den lun med brød.

Del opskrift på Facebook: