
Ovenbagt frittata med kartoffel, broccoli, cremet salatost og bacon
Antal
1
stk.Tilberedningstid
40
minutesIngredienser
500 g 500 kogte kartofler
350 g 350 broccoli, evt. en rest
1 bdt. 1 forårsløg
8 8 æg
2 dl 2 madlavningsfløde 8%
Salt og peber
250 g 250 bacon i tern
250 g 250 cremet salatost
1/2 dl 1/2 hakket frisk mynte
Tilbehør: Groft brød
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i mindre stykker og del broccolien i mindre stykker.
- Snit forårsløgene.
- Pisk æggene med fløde og krydr med salt og peber.
- Steg baconen næsten sprød og hæld fedtet fra.
- Bland kartofler, grønsager, bacon, salatost brækket i mindre stykker samt mynte.
- Kom det hele i en bradepande beklædt med bagepapir og hæld æggemassen over.
- Glat overfladen og bag den ca. 25 min. ved 175°C.
- Drys gerne med ekstra mynte og server den lun med brød.

Del opskrift på Facebook: