Palmekålschips
Antal
4
persTilberedningstid
30
minutesSprøde og smagfulde palmekålschips med chili – perfekt som en lækker snack og som alternativ til traditionelle chips.
Ingredienser
1 bundt palmekål
1-2 spsk olivenolie
salt og peber
chiliflager
Sådan gør du
- Rens palmekålsbladene og dup dem helt tørre. Snit palmekålen i store stykker – brug kun bladene, og skør den tykke ende af stilken fra.
- Vend palmekålen godt med olivenolie og drys med salt og peber.
- Bag palmekålen ved 150 grader traditionel ovn i 20-25 min. Hold godt øje med chipsene – de skal blive sprøde, men ikke for mørke.
- Drys dine palmekålschips med en smule chiliflager lige når de kommer ud af ovnen. Afkøl inden servering.
Tip
- Palmekålschips er mest sprøde samme dag som de er tilberedt, men de kan alternativt godt opbevares i en kagedåse 1-2 dage, hvis ikke alle bliver spist.
Del opskrift på Facebook