Palmekålschips

0.0 from 0 votes
Course: snacks og sødt
Antal

4

pers
Tilberedningstid

30

minutes

Sprøde og smagfulde palmekålschips med chili – perfekt som en lækker snack og som alternativ til traditionelle chips.

Ingredienser

  • 1 bundt palmekål

  • 1-2 spsk olivenolie

  • salt og peber

  • chiliflager

Sådan gør du

  • Rens palmekålsbladene og dup dem helt tørre. Snit palmekålen i store stykker – brug kun bladene, og skør den tykke ende af stilken fra.
  • Vend palmekålen godt med olivenolie og drys med salt og peber.
  • Bag palmekålen ved 150 grader traditionel ovn i 20-25 min. Hold godt øje med chipsene – de skal blive sprøde, men ikke for mørke.
  • Drys dine palmekålschips med en smule chiliflager lige når de kommer ud af ovnen. Afkøl inden servering.

Tip

  • Palmekålschips er mest sprøde samme dag som de er tilberedt, men de kan alternativt godt opbevares i en kagedåse 1-2 dage, hvis ikke alle bliver spist.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram