Pandekager med gulerod og squash

Pandekager med gulerod og squash

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Brød og bagning
Antal

6

stk.
Tilberedningstid

30

minutes

De saftige pandekager med gulerod og squash kan nydes som de er, med lidt hytteost på toppen. Prøv dem også som madpandekager og fyld dem med f.eks. salat og kød eller kikærter.

Ingredienser

  • 2 2 æg str. L

  • 1 tsk. 1 salt

  • 1/4 liter 1/4 mælk

  • 150 g 150 hvedemel

  • 200 g 200 revet squash

  • 200 g 200 revet gulerod

  • 2 2 fintsnittede forårsløg

  • 1 spsk. 1 hakket persille

  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej
  • Tilsæt revet squash, gulerod, fintsnittet forårsløg og hakket persille og rør dejen sammen
  • Bag 6 store pandekager på en pande i lidt olie til de er gyldne på begge sider.
  • Server med ricotta, hytteost eller yoghurt.

Del opskrift på Facebook