Pasta med flowersprouts

0 from 0 votes
Course: vegetarretter
Antal

2

personer
Tilberedningstid

20

minutes

En dejlig simpel pastaret med smagfulde stegte flowersprouts, chili og hvidløg. Hvis du er vild med det italienske køkken, vil denne simple pastaret være et sikkert hit.

Ingredienser

  • 175 g 175 pasta eller spaghetti

  • 150 g 150 flowersprouts

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1/2 tsk 1/2 chiliflager

  • 3 spsk 3 olivenolie

  • salt og peber

  • parmesan til topping

Sådan gør du

  • Skyl og rens dine flowersprouts – skær de store over i halve.
  • Skær hvidløg i små tern eller skiver.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Varm olien op på en pande ved kraftig varme. Kom dine flowersprouts på panden og steg dem ved kraftig varme i 1 minuts tid.
  • Skru ned for varmen på panden og tag panden kort af varmen, så den mister lidt temperatur. Kom nu chili og hvidløg på panden og steg i et par minutter til hvidløgene er klare og bløde – men ikke mørke.
  • Kom den kogte pasta på panden og vend det hele godt rundt, så olien bliver fordelt på pastaen. Smag til med salt og peber.
  • Top pastaen med friskrevet parmesan, lidt ekstra peber og evt lidt chili, hvis retten godt må være ekstra spicy.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram