Pasta med masser af svampe
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesSmørstegte svampe, cremet pasta, aromatiske krydderurter – perfekt hverdagsmad
Ingredienser
400 g pasta penne, tørrede
400 g svampe
100 g frisk helbladet spinat
2 hele løg
3 kviste frisk rosmarin, fint hakket
5 blade frisk salvie, fint hakket
2,5 dl kaffefløde
1/4 tsk. muskatnød, revet
1 tsk. worchester sauce (engelsk sauce)
2 spsk. smør/olivenolie
Sådan gør du
- Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker.
- Steg svampene gyldne på en stor varm sauterpande i smør og/eller olivenolie.
- Del dem evt. op i flere portioner, og undgå at røre rundt i dem, så de bliver gyldne og stegte.
- Tag svampene af panden og sauter nu løg og salvie i ca. 5 minutter.
- Tilsæt spinat, lad det falde sammen, inden svampe, rosmarin og fløde tilsættes.
- Krydder med worchester sauce, muskat, salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningerne.
- Når pastaen er al dente, vendes den med rundt i svampesaucen.
- Server med det samme.
Video
Del opskrift på Facebook