Pasta med masser af svampe

4.3 from 4 votes
Course: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Smørstegte svampe, cremet pasta, aromatiske krydderurter – perfekt hverdagsmad

Ingredienser

  • 400 g pasta penne, tørrede

  • 400 g svampe

  • 100 g frisk helbladet spinat

  • 2 hele løg

  • 3 kviste frisk rosmarin, fint hakket

  • 5 blade frisk salvie, fint hakket

  • 2,5 dl kaffefløde

  • 1/4 tsk. muskatnød, revet

  • 1 tsk. worchester sauce (engelsk sauce)

  • 2 spsk. smør/olivenolie

Sådan gør du

  • Rens svampene, og skær dem i mundrette stykker.
  • Steg svampene gyldne på en stor varm sauterpande i smør og/eller olivenolie.
  • Del dem evt. op i flere portioner, og undgå at røre rundt i dem, så de bliver gyldne og stegte.
  • Tag svampene af panden og sauter nu løg og salvie i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt spinat, lad det falde sammen, inden svampe, rosmarin og fløde tilsættes.
  • Krydder med worchester sauce, muskat, salt og peber.
  • Kog pastaen efter anvisningerne.
  • Når pastaen er al dente, vendes den med rundt i svampesaucen.
  • Server med det samme.

Video

Del opskrift på Facebook