Pasta med svampe og bacon

5 from 1 vote
Recipe by Maria Vestergaard Course: Kødretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Ingredienser

  • 2 store skalotte løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 spsk. olivenolie

  • 200 g svampe

  • 200 g bacon i tern

  • 2 dl madlavningsfløde

  • Salt og friskkværnet peber

  • Revet muskatnød

  • Revet parmesan

  • Frisk persille

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg begge dele i en gryde eller høj pande med olivenolie
  • Klargør svampene og skær dem i mindre stykker.
  • Kom svampe og bacon på panden, steg videre ved høj varme til svampene er svundet ind og baconet er stegt sprødt.
  • Tilsæt madlavningsfløde og smag til med salt, peber og muskatnød.
  • Servér pastaretten med hakket persille og friskrevet parmesanost.

Del opskrift på Facebook