Pastasalat med rød pesto og baby leaves

3 from 3 votes
Course: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Pastasalat til madpakken eller den nemme frokost

Ingredienser

  • 150 g 150 baby leaves/snittet salat

  • 250 g 250 pasta, tørret

  • 100 g 100 soltørret tomat pesto

  • 250 g 250 små tomater, fx san marzano

  • 150 g 150 feta, brækket i store grove stykker

  • 1 lille 1 rødløg, i tynde skiver

  • 50 g 50 solsikkekerner, ristet

  • Grønne oliven, halveret

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisning på posen, og lad den køle efterfølgende.
  • Rist solsikkekerner på en varm pande i 5 min indtil de er gyldne og dufter skønt.
  • Bland pestoen i den kogte pasta.
  • Klargør tomater, feta, løg, og oliven.
  • Vend det rundt i pastaen sammen med solsikkekernerne.
  • Læg en bund af buffet salat mix på enten en tallerken eller fad, og top med en lille portion pastasalat.

Del opskrift på Facebook