Pastasalat med rød pesto og baby leaves
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesPastasalat til madpakken eller den nemme frokost
Ingredienser
150 g baby leaves/snittet salat
250 g pasta, tørret
100 g soltørret tomat pesto
250 g små tomater, fx san marzano
150 g feta, brækket i store grove stykker
1 lille rødløg, i tynde skiver
50 g solsikkekerner, ristet
Grønne oliven, halveret
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på posen, og lad den køle efterfølgende.
- Rist solsikkekerner på en varm pande i 5 min indtil de er gyldne og dufter skønt.
- Bland pestoen i den kogte pasta.
- Klargør tomater, feta, løg, og oliven.
- Vend det rundt i pastaen sammen med solsikkekernerne.
- Læg en bund af buffet salat mix på enten en tallerken eller fad, og top med en lille portion pastasalat.
Del opskrift på Facebook