Pastinak Pizza

5 from 1 vote
Recipe by Maria Vestergaard Course: Kødretter
Antal

3

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Prøv en pizza, hvor den klassiske hvedebund er skiftet ud med pastinak – mums, let og sundt.

Ingredienser

  • 3 spsk. revet pastinak

  • 2 æg

  • 2 spsk. loppefrøskaller

  • 3 spsk. tomatsauce

  • 100 g mozzarellaost

  • 100 g parmaskine

  • Frisk rosmarin

Sådan gør du

  • Riv pastinak meget fint på et rivejern eller i en foodprocessor.
  • Bland revet pastinak med loppefrøskaller og æg til en ensformig masse.
  • Fordel det ud på en bageplade beklædt med bagepapir vha. en ske. Bunden skal være så tynd som muligt.
  • Bag pizzaen i ovnen ved 200°C varmluft i ca. 15 min eller til pizzabunden er let gylden og sprød i kanterne.
  • Tag pizzabunden ud af ovnen og fordel tomatsauce, mozzarella ost og parmaskinke på pizzaen.
  • Bag pizzaen yderligere i 5 min i ovnen til toppingen er blevet let gylden og osten smeltet.

Del opskrift på Facebook