Pear Belle Helene

0.0 from 0 votes
Course: Snacks og sødt
Antal

6

personer
Tilberedningstid

20

minutes

Pear Belle Helene er en klassisk dessert, som er både skøn og nem

Ingredienser

  • 6 faste pære, fx conference

  • 500 ml vand

  • 3 dl koncentreret hyldeblomstsaft

  • Saft fra 1 citron

  • 80 g sukker

  • 1 vaniljestang, flækket på midten

  • Creme fraiche eller vaniljeis

Sådan gør du

  • Skræl pæreren, men lad stilken sidde.
  • Skær bunden af så pæren kan stå selv, og skær forsigtigt kernehuset ud nedefra.
  • Kom saft, citron, vand, sukker og vaniljestang i en gryde.
  • Kog det hele op i gryden, indtil sukkeret er opløst.
  • Kom pærerne op i gryden, og lad dem simre med i 10 min.
  • Tag gryden af varmen og lad pærerne blive kolde i lagen – hvorefter de kommes i køleskabet, gerne til dagen efter.
  • Server pærerne med creme fraiche eller vaniljeis – og smeltet chokolade hvis det skal være rigtig godt.

Del opskrift på Facebook