Pear Belle Helene
Antal
6
personerTilberedningstid
20
minutesPear Belle Helene er en klassisk dessert, som er både skøn og nem
Ingredienser
6 6 faste pære, fx conference
500 ml 500 vand
3 dl 3 koncentreret hyldeblomstsaft
Saft fra 1 citron
80 g 80 sukker
1 1 vaniljestang, flækket på midten
Creme fraiche eller vaniljeis
Sådan gør du
- Skræl pæreren, men lad stilken sidde.
- Skær bunden af så pæren kan stå selv, og skær forsigtigt kernehuset ud nedefra.
- Kom saft, citron, vand, sukker og vaniljestang i en gryde.
- Kog det hele op i gryden, indtil sukkeret er opløst.
- Kom pærerne op i gryden, og lad dem simre med i 10 min.
- Tag gryden af varmen og lad pærerne blive kolde i lagen – hvorefter de kommes i køleskabet, gerne til dagen efter.
- Server pærerne med creme fraiche eller vaniljeis – og smeltet chokolade hvis det skal være rigtig godt.
Del opskrift på Facebook