Portobello Burger
Recipe by Maria Vestergaard
Course: Kødretter
Antal
4
burgerTilberedningstid
30
minutesDenne vidunderlige og anderledes burger er fyldt med saft og kraft fra både bøf og svampe. Et rigtigt familie-hit!
Ingredienser
8 store portobello
600 g hakket oksekød
1 spsk. smør
50 g ost, fx gorgonzola, cheddar mm.
100 g baby leaves
Syltede rødløg eller agurker
Salt og peber
Sådan gør du
- Rens svampene grundigt.
- Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, krydder med salt og peber, og bag svampene i ovnen ved 180°C i ca. 15 min.
- Form fire store bøffer og steg dem på en varm pande med smør.
- Krydder bøfferne med salt og peber.
- Lad portobellosvampene hvile i 5 min, så overskydende saft kan sive fra svampene.
- Saml burgerne med svampene som bolle, saftig bøf i midten og resten af tilbehøret.
Del opskriften på Facebook