Portobello Burger

5 from 2 votes
Recipe by Maria Vestergaard Course: Kødretter
Antal

4

burger
Tilberedningstid

30

minutes

Denne vidunderlige og anderledes burger er fyldt med saft og kraft fra både bøf og svampe. Et rigtigt familie-hit!

Ingredienser

  • 8 8 store portobello

  • 600 g 600 hakket oksekød

  • 1 spsk. 1 smør

  • 50 g 50 ost, fx gorgonzola, cheddar mm.

  • 100 g 100 baby leaves

  • Syltede rødløg eller agurker

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens svampene grundigt.
  • Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, krydder med salt og peber, og bag svampene i ovnen ved 180°C i ca. 15 min.
  • Form fire store bøffer og steg dem på en varm pande med smør.
  • Krydder bøfferne med salt og peber.
  • Lad portobellosvampene hvile i 5 min, så overskydende saft kan sive fra svampene.
  • Saml burgerne med svampene som bolle, saftig bøf i midten og resten af tilbehøret.

Del opskriften på Facebook