RAW stikkelsbær- og valnøddegrød

5 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

4

små glas
Tilberedningstid

20

minutes

En god morgenmad eller eftermiddagssnack – gør grøden klar aftenen før og nyd en skøn og sund morgenmad.

Ingredienser

  • 3 dl 3 havregryn

  • 1 1/2 dl 1 1/2 mælk

  • Saft fra 1 appelsin

  • 150 g 150 valnødder

  • 1 1 sødt æble, udkernet i grove tern

  • 1 spsk. 1 honning

  • Korn fra 1/2 vaniljestang

  • 1/4 tsk. 1/4 stødt kardemomme

  • 125 g 125 stikkelsbær

Sådan gør du

  • Dagen før / 2 timer før sættes havregryn i blød i mælk og appelsinsaft.
  • Valnødderne sættes separat i blød i vand.
  • Når tiden er gået drænes vandet fra valnødderne og hældes op til de udblødte havregryn
  • Her tilsættes æble i tern, honning, vanilje og kardemomme, og det hele blendes i en blender eller med en stavblender.
  • Halver stikkelsbær og vend i grøden.
  • Top grøden med lidt sprødt fx ristede kokosflager, kerner og selvfølgelig friske stikkelsbær.

Del opskrift på Facebook