Rødbede bars

0 from 0 votes
Antal

30

stk
Tilberedningstid

20

minutes



En lækker lille hapser, et energiholdigt mellemmåltid, en sundere dessert, en snack inden træning, eller torsdagskage i kantinen. Disse rødbede bars smager fantastisk og kan serveres på mange forskellige måder.

Ingredienser

  • 300 g 300 nødder

  • 100 g 100 havregryn

  • 500 g 500 dadler

  • 250 g 250 bagt rødbede

  • 2 spsk 2 kakaopulver

  • 100 g 100 kokosmel

  • 2 spsk 2 kokosolie

  • 200 g 200 mørk chokolade, ca 55%

Sådan gør du

  • Skræl rødbederne, skær dem i kvarte, og bag dem ved 180 grader varmluft i ca. 45 min. eller til de er møre.
  • Hak nødderne halvfint med havregrynene i en foodprocessor, og stil til side i en skål.
  • Blend nu dadler og rødbeder til en homogen cremet masse.
  • Smelt chokolade sammen med kokosolie i en mikrobølgeovn eller over vandbad.
  • Kom alle ingredienserne op til dadelcremen og blend til en samlet dej, men hvor der stadig er bid fra nødderne.
  • Pres dejen ned i en firkantet form ca. (30 x 30), og glat toppen godt ud. Drys med kokosmel.
  • Stil på køl indtil den er helt kold og har sat sig.
  • Skær kagen ud i ca. 30 barer, og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl i op til en uge.

Tip

  • Barerne kan også nemt fryses ned og tages op ca 1 time inden de skal nydes.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram