Rødbedebøffer

Rødbedebøffer

3 from 4 votes
Course: vegetarretter
Antal

8

bøffer
Tilberedningstid

45

minutes

Rødbedebøffer med masser af smag, saft og kraft – en lækker vegetarbøf af rødbeder, der passer perfekt i en skøn vegetarburger.

Ingredienser

  • 500 g 500 rødbeder

  • 1 1 rødløg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1 håndfuld 1 persille

  • 2 dl 2 havregryn, finhvalset

  • 3 spsk 3 hvedemel

  • 3 3 æg

  • 1 tsk 1 spidskommen

  • 2 tsk 2 salt

  • peber

Sådan gør du

  • Skræl og riv rødbederne groft på et rivejern.
  • Lad rødbederne stå og trække i 10 minutter i en si, og pres derefter så meget af væden fra rødbederne som muligt.
  • Hak persille og rødløg fint, og pres hvidløgene.
  • Kom rødbederne i en stor skål og rør dem sammen med alle de øvrige ingredienser. Hvis farsen virker for våd så tilsæt evt lidt mere havregryn.
  • Form 8 bøffer af farsen og steg dem i olivenolie på en pande ved medium varme. Rødbedebøfferne skal steges 4-5 minutter per side.
  • Server rødbedebøfferne som de er, eller brug dem i en lækker vegetarburger.

Tip

  • Gem rødbedesaften fra de drænede rødbeder – den kan bruges til juice eller smoothies.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram