
Rødbedebøffer
Antal
8
bøfferTilberedningstid
45
minutesRødbedebøffer med masser af smag, saft og kraft – en lækker vegetarbøf af rødbeder, der passer perfekt i en skøn vegetarburger.
Ingredienser
500 g 500 rødbeder
1 1 rødløg
2 fed 2 hvidløg
1 håndfuld 1 persille
2 dl 2 havregryn, finhvalset
3 spsk 3 hvedemel
3 3 æg
1 tsk 1 spidskommen
2 tsk 2 salt
peber
Sådan gør du
- Skræl og riv rødbederne groft på et rivejern.
- Lad rødbederne stå og trække i 10 minutter i en si, og pres derefter så meget af væden fra rødbederne som muligt.
- Hak persille og rødløg fint, og pres hvidløgene.
- Kom rødbederne i en stor skål og rør dem sammen med alle de øvrige ingredienser. Hvis farsen virker for våd så tilsæt evt lidt mere havregryn.
- Form 8 bøffer af farsen og steg dem i olivenolie på en pande ved medium varme. Rødbedebøfferne skal steges 4-5 minutter per side.
- Server rødbedebøfferne som de er, eller brug dem i en lækker vegetarburger.
Tip
- Gem rødbedesaften fra de drænede rødbeder – den kan bruges til juice eller smoothies.
Del opskrift på Facebook