Rødbedesalat med æbler
Course: måltidssalater og tilbehør
Antal
4
portionerTilberedningstid
5
minutesEn virkelig nem og lækker salat med snittede rødbeder, æbler, pinjekerner og feta. Denne her salat er en skøn tilbehørssalat til de dage, hvor tiden er knap, men der stadig godt må komme grønt på bordet.
Ingredienser
200 g snittede/revne rødbeder (fx fra Just Roots)
1 stort æble
1 håndfuld krydderurter – fx dild og persille
- Dressing
2 spsk olie
1 tsk dijonsennep
1 tsk akaciehonning
1 spsk citronsaft
salt og peber
- Toppings
Ristede pinjekerner – alternativt andre ristede kerner eller nødder
Feta (kan undlades)
Sådan gør du
- Snit æbler i tynde skiver og hak krydderurterne fint.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen så den tykner og smag til med salt og peber.
- Vend rødbede, æbler og krydderurter (gem en smule af urterne til pynt) sammen med dressingen og top salaten med lidt ekstra urter, ristede pinjekerner og feta.
Video
Del opskrift på Facebook