Rødbedesalat med æbler

4 from 4 votes
Course: måltidssalater og tilbehør
Antal

4

portioner
Tilberedningstid

5

minutes

En virkelig nem og lækker salat med snittede rødbeder, æbler, pinjekerner og feta. Denne her salat er en skøn tilbehørssalat til de dage, hvor tiden er knap, men der stadig godt må komme grønt på bordet.

Ingredienser

  • 200 g 200 snittede/revne rødbeder (fx fra Just Roots)

  • 1 1 stort æble

  • 1 1 håndfuld krydderurter – fx dild og persille

  • Dressing
  • 2 spsk 2 olie

  • 1 tsk 1 dijonsennep

  • 1 tsk 1 akaciehonning

  • 1 spsk 1 citronsaft

  • salt og peber

  • Toppings
  • Ristede pinjekerner – alternativt andre ristede kerner eller nødder

  • Feta (kan undlades)

Sådan gør du

  • Snit æbler i tynde skiver og hak krydderurterne fint.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen så den tykner og smag til med salt og peber.
  • Vend rødbede, æbler og krydderurter (gem en smule af urterne til pynt) sammen med dressingen og top salaten med lidt ekstra urter, ristede pinjekerner og feta.

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram