Del opskrift på Facebook

8
portioner1
hour15
minutesSmørrebrød med rødbedetartar, estragonmayo og sprøde tørrede rodfrugter – et virkelig smagfuldt og lækkert stykke smørrebrød med fokus på grøntsagerne.
8 8 skiver rugbrød
0,5 kg 0,5 rødbeder
1 spsk 1 kapers
1 tsk 1 grovkornet sennep (alternativt dijonsennep)
1 spsk 1 olivenolie
1 spsk 1 citronsaft
1 tsk 1 fintrevet frisk peberrod
1 spsk 1 estragonmayo
salt og peber
1 1 æg
1/2 tsk 1/2 salt
1 tsk 1 dijonsennep
1 tsk 1 eddike
1/2 1/2 bundt frisk estragon (kun bladene)
2 dl 2 smagsneutral olie
1 1 citron
salt og peber
1 1 pose tørrede rodfrugter fra Tvedemose
Evt lidt frisk estragon eller persille
Del opskrift på Facebook