Rodfrugtsspaghetti & bolognese
Course: Kødretter
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesKlassisk bolognese serveret med frisk rodfrugtsspaghetti. Man kan altid lave sin egen grønne spaghetti med alle slags grøntsager og en spiralizer.
Ingredienser
750 g glaskål/gulerods spaghetti fra Yding grønt
500 g hakket oksekød
300 g gulerødder
1 helt løg
2 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 glas rødvin
Olivenolie
Salt
Friskkværnet peber
Frisk oregano
Sådan gør du
- Skræl gulerødder, skær i mindre tern og hak løget fint.
- Varm en gryde op med olie og svits gulerodstern og løg.
- Lad det sautere indtil det er glasklart.
- Skru op for varmen, tilsæt kødet og svits indtil det tager farve.
- Kom tomatpuréen ved og lad det den svitse med i et minuts tid.
- Tilsæt de hakkede tomater og rødvin.
- Smag til med salt og peber og lad bolognesen simre ved svag varme i 15 min, og meget gerne en time eller to.
- Kog rodfrugtsspaghettien i letsaltet vand et par minutter, hæld vandet fra.
Del opskrift på Facebook