
Rødbedechokoladekage med nødder
Antal
15
stk.Tilberedningstid
1
hourIngredienser
3 3 æg str. m/l
200 g 200 mørk muscovadosukker
1 1/2 dl 1 1/2 olie, f.eks. solsikke
250 g 250 fintrevet rødbede
1/2 dl 1/2 kakao
250 g 250 hvedemel
1 spsk. 1 vaniljesukker
2 tsk. 2 bagepulver
75 g 75 hakket mørk chokolade
50 g 50 hakkede mandler
50 g 50 hakkede valnødder
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
- Tilsæt olie lidt ad gangen mens der piskes, så du får en luftig og homogen blanding.
- Rør revet rødbede i og sigt kakao, hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i dejen.
- Rør dejen sammen og kom den i en bageform beklædt med bagepapir, ca. 20*30 cm.
- Drys med chokolade, mandler og nødder.
- Bag kagen 35-40 min. ved 175°C, mærk efter med et træspyd om den er bagt, hvis der sidder dej på spyddet, skal den have lidt mere. Afkøl på rist, drys evt. med flormelis og skær den i passende stykker.

Del opskrift på Facebook