Rødbedekugler med æble og kokos

Rødbedekugler med æble og kokos

3 from 8 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Snacks og sødt
Antal

25

stk.
Tilberedningstid

1

hour 

Ingredienser

  • 150 g 150 revet rødbede

  • 75 g 75 revet æble

  • 100 g 100 dadel uden sten

  • 50 g 50 havregryn

  • 50 g 50 flormelis

  • 75 g 75 kokos

  • 1 spsk. 1 frysetørret hindbær

Sådan gør du

  • Findel rødbede, æble og dadler i en foodprocessor eller multihakker.
  • Tilsæt havregryn, flormelis, kokos og hindbær og mix til en ensartet masse.
  • Tril til kugler og sæt dem på køl mindst 4 timer.
  • Tril dem evt. i lidt ekstra kokosmel, drys med hindbærstøv og nyd dem som en sød og lidt sundere snack.

Del opskrift på Facebook