Rugbrød med æg og radiser

Rugbrød med æg og radiser

4 from 4 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Vegetarretter
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Ingredienser

  • 2 2 æg

  • 2 2 store skiver rugbrød eller groft brød

  • 1 1 moden avocado

  • Lidt citronsaft

  • 1 1 lille bdt. radiser

  • Purløg eller karse

Sådan gør du

  • Kog æggene smilende ca. 7-8 min.
  • Afkøl og pil dem.
  • Rist evt. brødene.
  • Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud.
  • Mos avocadokødet en anelse og kom det på brødet.
  • Halvér æggene og radiserne.
  • Læg æg og radiser oven på, krydr med salt og peber, drys med urter og server.

Del opskrift på Facebook: