Rugsandwich med laks og æble-sellerisalat

Rugsandwich med laks og æble-sellerisalat

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Kødretter
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Ingredienser

  • 1 æble

  • 1 spsk. citronsaft

  • 2 gr græsk yoghurt eller fraiche

  • 1 kvart knoldselleri, ca. 100 g.

  • 1 stilk bladselleri

  • 1/4 tsk. knuste fennikelfrø

  • Bladselleritop

  • Salt og peber

  • 4 skiver groft rugbrød

  • Friskost naturel 11%

  • Salat

  • 150 g varmrøget laks

Sådan gør du

  • Riv æblet i strimler med et juliennejern og dryp med citronsaft.
  • Skræl sellerien og riv den i strimler med et juliennejern.
  • Snit bladsellerien meget fint. Vend æbler og selleri i en dressing af yoghurt, fennikelfrø, salt og peber. Smag til med citronsaft og evt. lidt finthakket bladselleritop.
  • Smør rugbrødsskiverne med friskost og læg dem sammen omkring lidt sprød salat, laks plukket i mindre stykker samt æble-sellerisalat.

Del opskrift på Facebook: