Salat med hindbærvinaigrette og brødcroutoner

Recipe by Johanne Mosgaard
5.0 from 2 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

portioner
Tilberedningstid

15

minutes

Salat med hindbærvinaigrette og sprøde brødcroutoner – en frisk og lækker dressing der ser både indbydende ud og smager skønt til alverdens forskellige salater.

Ingredienser

  • 1 pakke basissalat med rødbede

  • 5-6 skiver brød, fx surdejsbrød

  • Olivenolie til stegning

  • Flagesalt

  • Hindbærvinaigrette
  • 125 g friske hindbær

  • 3 spsk olivenolie

  • 2-3 spsk sirup eller honning

  • 1-2 spsk hvidvinseddike

  • 1 knivspids salt

  • Forslag til ekstra fyld i salaten
  • Agurk

  • Edamamebønner

Sådan gør du

  • Skær brød i tynde skiver og herefter i små tern. Varm en pande med olivenolie og rist brødstykkerne ved høj varme under omrøring, tilsæt også salt. Rist indtil brødet er gyldnet og sprødt.
  • Fordel den færdige salatblanding i en skål og top med de sprøde brødcroutoner. Server med den friske hindbærvinaigrette. En dejlig, nem og frisk sommersalat.
  • Hindbærvinaigrette
  • Blend alle ingredienserne i en minihakker, så dressingen bliver helt cremet.
  • Smag dressingen til med enten mere syrlighed fra eddike, sødme fra sirup eller salt. Server den friske hindbærvinaigrette til sommerens salater.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram

Privacy Preference Center