Salat med hindbærvinaigrette og brødcroutoner
Antal
4
portionerTilberedningstid
15
minutesSalat med hindbærvinaigrette og sprøde brødcroutoner – en frisk og lækker dressing der ser både indbydende ud og smager skønt til alverdens forskellige salater.
Ingredienser
1 pakke basissalat med rødbede
5-6 skiver brød, fx surdejsbrød
Olivenolie til stegning
Flagesalt
- Hindbærvinaigrette
125 g friske hindbær
3 spsk olivenolie
2-3 spsk sirup eller honning
1-2 spsk hvidvinseddike
1 knivspids salt
- Forslag til ekstra fyld i salaten
Agurk
Edamamebønner
Sådan gør du
- Skær brød i tynde skiver og herefter i små tern. Varm en pande med olivenolie og rist brødstykkerne ved høj varme under omrøring, tilsæt også salt. Rist indtil brødet er gyldnet og sprødt.
- Fordel den færdige salatblanding i en skål og top med de sprøde brødcroutoner. Server med den friske hindbærvinaigrette. En dejlig, nem og frisk sommersalat.
- Hindbærvinaigrette
- Blend alle ingredienserne i en minihakker, så dressingen bliver helt cremet.
- Smag dressingen til med enten mere syrlighed fra eddike, sødme fra sirup eller salt. Server den friske hindbærvinaigrette til sommerens salater.
Del opskrift på Facebook