Salat med hindbærvinaigrette og sprøde brødcroutoner – en frisk og lækker dressing der ser både indbydende ud og smager skønt til alverdens forskellige salater.
Ingredienser
1 pakke basissalat med rødbede
5-6 skiver brød, fx surdejsbrød
Olivenolie til stegning
Flagesalt
Hindbærvinaigrette
125gfriske hindbær
3 spsk olivenolie
2-3 spsk sirup eller honning
1-2 spsk hvidvinseddike
1 knivspids salt
Forslag til ekstra fyld i salaten
Agurk
Edamamebønner
Sådan gør du
Skær brød i tynde skiver og herefter i små tern. Varm en pande med olivenolie og rist brødstykkerne ved høj varme under omrøring, tilsæt også salt. Rist indtil brødet er gyldnet og sprødt.
Fordel den færdige salatblanding i en skål og top med de sprøde brødcroutoner. Server med den friske hindbærvinaigrette. En dejlig, nem og frisk sommersalat.
Hindbærvinaigrette
Blend alle ingredienserne i en minihakker, så dressingen bliver helt cremet.
Smag dressingen til med enten mere syrlighed fra eddike, sødme fra sirup eller salt. Server den friske hindbærvinaigrette til sommerens salater.