Salat med karamelliserede beder, nødder og feta
Antal
4
PersonerTilberedningstid
50
minutesDejlig lun salat med smagfulde, bagte beder, knasende nødder og cremet feta
Ingredienser
100 g 100 baby leaves
600 g 600 rødbeder
1 spsk. 1 ahornsirup
1 spsk. 1 olivenolie
1 tsk. 1 fennikelfrø, knust
75 g 75 hasselnødder
100 g 100 feta
Salt og peber
Sådan gør du
- Fordel hasselnødder på en bageplade og bag ved 175°C i ovnen i 10-12 min.
- Tag nødderne ud og lad dem køle af. Brug et viskestykke til at gnubbe skallen af de ristede hasselnødder, og hak dem groft.
- Skræl rødbederne og skær dem i mundrette stykker.
- Kom stykkerne på en beklædt bageplade og vend dem med olie, ahornsirup, fennikel frø, salt og peber.
- Placer dem i ovnen ved 200°C og bag i ca. 40 min.
- Skyl salaten grundigt og slyng den tør.
- Arranger salaten på et stort fad med de bagte rødbeder.
- Top med smuldret gedeost og hasselnødder.
Del opskrift på Facebook