Sandwich med cremet kylling og sprød salatblanding
Course: Kødretter
Antal
4
sandwichesTilberedningstid
20
minutesEn skøn frokostsandwich med cremet kylling og sprød salat fra Yding Grønt
Ingredienser
400 g kyllingebryst
150 g creme fraiche
30 g mayonnaise
1 tsk. engelsk sauce
1/2 tsk. honning
1 tsk. æblecidereddike
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. muskatnød, revet
Friskkværnet peber
1 bundt persille, groft hakket
1 bakke karse, klippet
1 rødt æble, i tynde både
1 dl granatæblekerner
4 grovboller
4 store håndfulde sprød salat, fx salatblanding fra Yding Grønt
Sådan gør du
- Steg kyllingebrysterne på hver side i fedtstof til de er gennemstegte.
- Lad dem køle af, og brug derefter en gaffel til at trevle kødet ud i mindre strimler.
- Mix creme fraiche, mayonnaise, engelsk sauce, honning, eddike, salt, muskatnød og peber. Smag til.
- Klargør krydderurter og æble, og kom det op i skålen til dressingen sammen med kylling og granatæblekerner.
- Vend det hele forsigtigt sammen.
- Anret sandwichen med en sprød bund af rød cafe salat, kom kyllingesalat ovenpå, og top med overbollen.
Del opskrift på Facebook