Sandwich med cremet kylling og sprød salatblanding

5 from 1 vote
Course: Kødretter
Antal

4

sandwiches
Tilberedningstid

20

minutes

En skøn frokostsandwich med cremet kylling og sprød salat fra Yding Grønt

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst

  • 150 g creme fraiche

  • 30 g mayonnaise

  • 1 tsk. engelsk sauce

  • 1/2 tsk. honning

  • 1 tsk. æblecidereddike

  • 1/2 tsk. salt

  • 1/4 tsk. muskatnød, revet

  • Friskkværnet peber

  • 1 bundt persille, groft hakket

  • 1 bakke karse, klippet

  • 1 rødt æble, i tynde både

  • 1 dl granatæblekerner

  • 4 grovboller

  • 4 store håndfulde sprød salat, fx salatblanding fra Yding Grønt

Sådan gør du

  • Steg kyllingebrysterne på hver side i fedtstof til de er gennemstegte.
  • Lad dem køle af, og brug derefter en gaffel til at trevle kødet ud i mindre strimler.
  • Mix creme fraiche, mayonnaise, engelsk sauce, honning, eddike, salt, muskatnød og peber. Smag til.
  • Klargør krydderurter og æble, og kom det op i skålen til dressingen sammen med kylling og granatæblekerner.
  • Vend det hele forsigtigt sammen.
  • Anret sandwichen med en sprød bund af rød cafe salat, kom kyllingesalat ovenpå, og top med overbollen.

Del opskrift på Facebook