Sandwich med cremet kylling og sprød salatblanding

4 from 3 votes
Course: Kødretter
Antal

4

sandwiches
Tilberedningstid

20

minutes

En skøn frokostsandwich med cremet kylling og sprød salat fra Yding Grønt

Ingredienser

  • 400 g 400 kyllingebryst

  • 150 g 150 creme fraiche

  • 30 g 30 mayonnaise

  • 1 tsk. 1 engelsk sauce

  • 1/2 tsk. 1/2 honning

  • 1 tsk. 1 æblecidereddike

  • 1/2 tsk. 1/2 salt

  • 1/4 tsk. 1/4 muskatnød, revet

  • Friskkværnet peber

  • 1 bundt 1 persille, groft hakket

  • 1 bakke 1 karse, klippet

  • 1 1 rødt æble, i tynde både

  • 1 dl 1 granatæblekerner

  • 4 4 grovboller

  • 4 4 store håndfulde sprød salat, fx salatblanding fra Yding Grønt

Sådan gør du

  • Steg kyllingebrysterne på hver side i fedtstof til de er gennemstegte.
  • Lad dem køle af, og brug derefter en gaffel til at trevle kødet ud i mindre strimler.
  • Mix creme fraiche, mayonnaise, engelsk sauce, honning, eddike, salt, muskatnød og peber. Smag til.
  • Klargør krydderurter og æble, og kom det op i skålen til dressingen sammen med kylling og granatæblekerner.
  • Vend det hele forsigtigt sammen.
  • Anret sandwichen med en sprød bund af rød cafe salat, kom kyllingesalat ovenpå, og top med overbollen.

Del opskrift på Facebook