Sandwich med cremet kylling og sprød salatblanding
Antal
4
sandwichesTilberedningstid
20
minutesEn skøn frokostsandwich med cremet kylling og sprød salat fra Yding Grønt
Ingredienser
400 g 400 kyllingebryst
150 g 150 creme fraiche
30 g 30 mayonnaise
1 tsk. 1 engelsk sauce
1/2 tsk. 1/2 honning
1 tsk. 1 æblecidereddike
1/2 tsk. 1/2 salt
1/4 tsk. 1/4 muskatnød, revet
Friskkværnet peber
1 bundt 1 persille, groft hakket
1 bakke 1 karse, klippet
1 1 rødt æble, i tynde både
1 dl 1 granatæblekerner
4 4 grovboller
4 4 store håndfulde sprød salat, fx salatblanding fra Yding Grønt
Sådan gør du
- Steg kyllingebrysterne på hver side i fedtstof til de er gennemstegte.
- Lad dem køle af, og brug derefter en gaffel til at trevle kødet ud i mindre strimler.
- Mix creme fraiche, mayonnaise, engelsk sauce, honning, eddike, salt, muskatnød og peber. Smag til.
- Klargør krydderurter og æble, og kom det op i skålen til dressingen sammen med kylling og granatæblekerner.
- Vend det hele forsigtigt sammen.
- Anret sandwichen med en sprød bund af rød cafe salat, kom kyllingesalat ovenpå, og top med overbollen.
Del opskrift på Facebook