Smør & ahorn-glaserede majskolber

Smør & ahorn-glaserede majskolber

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

25

minutes

Majs på grillen er et fantastisk, smagfuldt tilbehør. Prøv grillede majs i en salat, som forret eller som tilbehør til hovedretten.

Ingredienser

  • 4 stk. majskolber

  • 50 g smør, smeltet

  • 2 spsk. ahornsirup

  • Salt

Sådan gør du

  • Fjern tørre yderblade og løse trevler fra majsene.
  • Skyl majskolberne, eller læg dem i blød i 5 min.
  • Kom herefter kolberne på grillen under låg. 
  • Grill dem ca. 15 min., og vend dem undervejs.
  • De er færdige, når majskornene har en smuk, gylden farve under bladene. 
  • Fjern nu alle blade og trevler fra majskolberne, og skær hver kolbe ud i 3-4 stykker.
  • Mix ahornsirup og smeltet smør i en skål, og pensl alle majsene på alle sider.
  • Kom majsene tilbage på grillen, og giv dem ca. 2 min. på hver side, indtil de er gyldne. 
  • Server majsene med et drys salt.

Del på Facebook