Smørstegte gulerødder og blomkål med blød burrata

5 from 2 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

40

minutes

Søde gulerødder og sommer blomkål parret med blød burrata og krydret estragon er fantastisk – prøv det – nu!

Ingredienser

  • 500 g 500 gulerødder

  • 1 lille 1 blomkål

  • 2 spsk. 2 smør

  • 1 tsk. 1 ahornsirup

  • 50 g 50 ristede og afskallede hasselnødder

  • 2-3 kviste 2-3 frisk estragon

  • 1 stor 1 burrata

Sådan gør du

  • Skær gulerødder og blomkål i mundrette bider
  • Varm en stor pande med smør og steg grøntsagerne ved medium varme i 15-20 min.
  • Tag dem af varmen, når de er gyldne og møre men stadig har lidt bid, og kom dem op på et fad
  • Hak estragon fint, og hasselnødderne groft
  • Kom en hel frisk burrata ovenpå de lune grøntsager og top med estragon og hasselnødder

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram