Smørstegte gulerødder
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personerTilberedningstid
20
minutesSmørstegte gulerødder smager virkelig skønt, og kan både nydes med lidt ost og grønt som en selvstændig salat eller som tilbehør til andre retter.
Ingredienser
500 g gulerødder
1 spsk olivenolie
2 spsk smør
1 tsk ahornsirup
Salt og peber
Evt citronsaft, friske urter, ost til topping
Sådan gør du
- Rens gulerødderne og skær dem i halve hvis de er meget store.
- Kom olie og smør på en pande og varm op til medium varme. Kom gulerødderne på panden og steg dem ca 5 min. på hver side indtil de er gyldne og let møre – der må stadig godt være bid i gulerødderne.
- Kom ahornsirup på panden og skru op for varmen og lad gulerødderne karamellisere i 1 minuts tid. Drys med salt og peber.
- Anret gulerødderne på en tallerken eller et fad og dryp evt med lidt citronsaft og drys med friske krydderurter.
Del opskrift på Facebook