Sommer-yoghurt

Sommer-yoghurt

Recipe by Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø. Venligst udlånt af sæson.dk
5.0 from 1 vote
Course: Snacks og sødt
Antal

2

personer
Tilberedningstid

15

minutes

Ingredienser

  • 4 bløde dadler

  • 2 tsk. vaniljepulver

  • 125 g hindbær

  • 125 g blåbær

  • 200 g jordbær

  • 1/2 liter tyk yoghurt

  • Evt. flydende honning

Sådan gør du

  • Kassér evt. sten fra dadlerne
  • Skyl og nip bær. Gem ca. 1/3 af bærrene til servering.
    Blend resten af bærrene med vaniljepulver i en foodprocessor til en puré
  • Vend yoghurt med puréen og anret yoghurten i skåle
  • Top med friske bær og dryp evt. med lidt honning
  • Servér straks.

Tip

  • Brug alle søde, bløde frugter og bær. Sød med dadel og banan

Del opskrift på Facebook