Sommerlig ribssalat med kartofler og friske krydderurter
Course: Måltidssalater og tilbehør
Servings
4
servingsCooking time
30
minutesFrisk kartoffelsalat med syrlige ribs, skønne krydderurter og en skøn citrondressing
Ingredienser
600 g nye kartofler
125 g ribs
1 bundt bredbladet persille
1 bundt dild
5 stængler mynte
1 g asparges
- Citrondressing
Saft fra 1 citron
1 tsk. citronskal
3-4 spsk. oliven- eller rapsolie
1 tsk. sennep
1 tsk. honning
1/2 tsk. salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til en skarp kniv slipper dem – ca. 15-20 min.
- Lad kartoflerne køle af og skær dem halvt over og placer dem i en stor skål.
- Mix dressingen sammen, smag til med honning og sennep, og hæld den over kartoflerne.
- Skyl ribsene.
- Snit asparges i mundrette stykker.
- Hak mynten og dilden fint.
- Hak den bredbladede persille groft.
- Vend det hele sammen med kartoflerne og server.
Del opskrift på Facebook