Sommerlig ribssalat med kartofler og friske krydderurter

5 from 2 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Servings

4

servings
Cooking time

30

minutes

Frisk kartoffelsalat med syrlige ribs, skønne krydderurter og en skøn citrondressing

Ingredienser

  • 600 g 600 nye kartofler

  • 125 g 125 ribs

  • 1 bundt 1 bredbladet persille

  • 1 bundt 1 dild

  • 5 stængler 5 mynte

  • 1 g 1 asparges

  • Citrondressing
  • Saft fra 1 citron

  • 1 tsk. 1 citronskal

  • 3-4 spsk. 3-4 oliven- eller rapsolie

  • 1 tsk. 1 sennep

  • 1 tsk. 1 honning

  • 1/2 tsk. 1/2 salt

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til en skarp kniv slipper dem – ca. 15-20 min.
  • Lad kartoflerne køle af og skær dem halvt over og placer dem i en stor skål.
  • Mix dressingen sammen, smag til med honning og sennep, og hæld den over kartoflerne.
  • Skyl ribsene.
  • Snit asparges i mundrette stykker.
  • Hak mynten og dilden fint.
  • Hak den bredbladede persille groft.
  • Vend det hele sammen med kartoflerne og server.

Del opskrift på Facebook