Recipe by Josephine MaleneCourse: Måltidssalater og tilbehør
Antal
4
personer
Tilberedningstid
15
minutes
En skøn sommersalat med solmodne jordbær, sprøde asparges, saftige vinduer, ny agurk og cremet feta! Den passer perfekt til et stykke grillet kød, en let frokost eller på et sommer tapas bord.
Ingredienser
1bundt 1asparges
300g300jordbær
200g200vindruer, stenfrie
150g150cremet feta
11agurk
100g100baby leaves
50g50saltede pistacienødder, uden skal
Honning og vanilje dressing
11økologisk citron, saft og tsk. skal
2spsk.2olivenolie
1tsk.1honning
1/4tsk.1/4vaniljepulver
Salt og peber
Sådan gør du
Vask alt frugt og grønt
Skær vindruer og jordbær i halve
Skær asparges og agurk i mindre stykker
Mix dressingen grundigt sammen og smag til
Kom alt frugt og grønt op i en skål, og vend det sammen med dressingen
Smuldr fetaen og vend denne forsigtigt rundt i salaten
Hak pistacienødderne groft og top salaten med dem inden servering