En skøn sommersalat med solmodne jordbær, sprøde asparges, saftige vinduer, ny agurk og cremet feta! Den passer perfekt til et stykke grillet kød, en let frokost eller på et sommer tapas bord.
Ingredienser
1bundt asparges
300gjordbær
200gvindruer, stenfrie
150gcremet feta
1agurk
100gbaby leaves
50gsaltede pistacienødder, uden skal
Honning og vanilje dressing
1økologisk citron, saft og tsk. skal
2spsk.olivenolie
1tsk.honning
1/4tsk.vaniljepulver
Salt og peber
Sådan gør du
Vask alt frugt og grønt
Skær vindruer og jordbær i halve
Skær asparges og agurk i mindre stykker
Mix dressingen grundigt sammen og smag til
Kom alt frugt og grønt op i en skål, og vend det sammen med dressingen
Smuldr fetaen og vend denne forsigtigt rundt i salaten
Hak pistacienødderne groft og top salaten med dem inden servering