Spaghetti med grøntsagsfrikadeller
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesIngredienser
500 g kartofler
500 g rodfrugter, f.eks. knoldselleri,gulerødder, pastinak eller rødbede
1/2 squash
2 æg
Salt og peber
Olie til stegning
400 g spaghetti
1 dåse hakkede tomater med urter
Parmesanost
Sådan gør du
- Riv squash på et rivejern.
- Kog kartofler og rodfrugter møre i letsaltet vand.
- Mos kartofler og rodfrugter med et piskeris og rør dem sammen med revet squash, rasp og æg. Lad det hvile 15 min. og krydr med salt og peber.
- Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i lidt olie ved jævn varme ca. 3 min. på hver side og læg dem til side. Kog panden af med tomat og smag til.
- Kog spaghetti al dente som anvist på emballagen.
- Fordel spaghetti og frikadellerne på tallerkenerne og hæld sovsen hen over.
- Drys med revet parmesan og server straks.
Del opskrift på Facebook