Spaghetti med grøntsagsfrikadeller

Spaghetti med grøntsagsfrikadeller

5 1 bedømmelse
Opskrift af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft Kategori: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutter

Ingredienser

  • 500 g kartofler

  • 500 g rodfrugter, f.eks. knoldselleri,gulerødder, pastinak eller rødbede

  • 1/2 squash

  • 2 æg

  • Salt og peber

  • Olie til stegning

  • 400 g spaghetti

  • 1 dåse hakkede tomater med urter

  • Parmesanost

Sådan gør du

  • Riv squash på et rivejern.
  • Mos kartofler og rodfrugter med et piskeris og rør dem sammen med revet squash, rasp og æg. Lad det hvile 15 min. og krydr med salt og peber.
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i lidt olie ved jævn varme ca. 3 min. på hver side og læg dem til side. Kog panden af med tomat og smag til.
  • Kog spaghetti al dente som anvist på emballagen.
  • Fordel spaghetti og frikadellerne på tallerkenerne og hæld sovsen hen over.
  • Drys med revet parmesan og server straks.

Del opskrift på Facebook