Spaghetti med grøntsagsfrikadeller

4 from 6 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Ingredienser

  • 500 g 500 kartofler

  • 500 g 500 rodfrugter, f.eks. knoldselleri,gulerødder, pastinak eller rødbede

  • 1/2 1/2 squash

  • 2 2 æg

  • Salt og peber

  • Olie til stegning

  • 400 g 400 spaghetti

  • 1 dåse 1 hakkede tomater med urter

  • Parmesanost

Sådan gør du

  • Riv squash på et rivejern.
  • Kog kartofler og rodfrugter møre i letsaltet vand.
  • Mos kartofler og rodfrugter med et piskeris og rør dem sammen med revet squash, rasp og æg. Lad det hvile 15 min. og krydr med salt og peber.
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem gyldne i lidt olie ved jævn varme ca. 3 min. på hver side og læg dem til side. Kog panden af med tomat og smag til.
  • Kog spaghetti al dente som anvist på emballagen.
  • Fordel spaghetti og frikadellerne på tallerkenerne og hæld sovsen hen over.
  • Drys med revet parmesan og server straks.

Del opskrift på Facebook