En virkelig skøn og simpel pastaret med sprøde danske gourmetmajs og squash – smagt til med chili, krydderurter og parmesan.
Ingredienser
2kolber majs
1squash
180gspaghetti
1stk løg
2fedhvidløg
1/2frisk rød chili
50gfintrevet parmesan
Frisk basilikum og persille
olivenolie til stegning
Salt og peber
1/2 citron
Sådan gør du
Skær majsene af kolberne, hak løg, hvidløg og chili.
Del squashen i to og skær i skiver.
Kog spaghettien al dente med god bid, og husk at salte vandet (kogevandet skal bruges til at samle retten til sidst)
Varm en pande op med olivenolie og steg squash skiverne gyldne. Skru ned for varmen og tilsæt løg, hvidløg, chili og majs. Tilsæt også smør her og lad det stege ved medium varme i 4-5 min.
Tilsæt den kogte spaghetti, revet parmesan og 1 dl kogevand og vend det hele rundt. Tilsæt også krydderurter, og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend det hele godt sammen og juster konsistensen med kogevandet – tilsæt kun lige så spaghettien samler sig og ikke brænder på i bunden.
Anret spaghettien i dybe skåle og top med friske krydderurter og evt ekstra frisk chili.