Spaghetti med majs og squash

5 from 1 vote
Course: Vegetarretter
Antal

2

personer
Tilberedningstid

30

minutes

En virkelig skøn og simpel pastaret med sprøde danske gourmetmajs og squash – smagt til med chili, krydderurter og parmesan.

Ingredienser

  • 2 2 kolber majs

  • 1 1 squash

  • 180 g 180 spaghetti

  • 1 1 stk løg

  • 2 fed 2 hvidløg

  • 1/2 1/2 frisk rød chili

  • 50 g 50 fintrevet parmesan

  • Frisk basilikum og persille

  • olivenolie til stegning

  • Salt og peber

  • 1/2 citron

Sådan gør du

  • Skær majsene af kolberne, hak løg, hvidløg og chili.
  • Del squashen i to og skær i skiver.
  • Kog spaghettien al dente med god bid, og husk at salte vandet (kogevandet skal bruges til at samle retten til sidst)
  • Varm en pande op med olivenolie og steg squash skiverne gyldne. Skru ned for varmen og tilsæt løg, hvidløg, chili og majs. Tilsæt også smør her og lad det stege ved medium varme i 4-5 min.
  • Tilsæt den kogte spaghetti, revet parmesan og 1 dl kogevand og vend det hele rundt. Tilsæt også krydderurter, og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend det hele godt sammen og juster konsistensen med kogevandet – tilsæt kun lige så spaghettien samler sig og ikke brænder på i bunden.
  • Anret spaghettien i dybe skåle og top med friske krydderurter og evt ekstra frisk chili.

Video

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram