Spaghetti med rødbeder og mozarella

Spaghetti med rødbeder og mozarella

5 from 2 votes
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Vegetarretter
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

Ingredienser

  • 700 g 700 rødbeder

  • 3 3 fed hvidløg

  • 1 spsk. 1 friske timianblade

  • 2 spsk. 2 frisk hakket oregano

  • Olivenolie

  • 400 g 400 spaghetti

  • 200 g 200 frisk mozarella

  • 75 g 75 mandler/nødder

Sådan gør du

  • Skræl og skær rødbederne i små tern og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg og krydderurter ved jævn varme ca. 10 min. De bør stadig have bid, være aldente.
  • Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på emballagen.
  • Bland den friskkogte pasta med rødbeder og fordel på tallerkener.
  • Riv osten i lidt mindre stykker og kom den på toppen. Drys med hakkede nødder og evt. lidt ekstra krydderurter og server straks.

Del opskrift på Facebook