Spidskålssalat med æbler og ristede solsikkekerner

5 from 1 vote
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

15

minutes

En simpel og virkelig lækker salat med sprød spidskål, saftige æbler, dild og ristede solsikkekerner.

Ingredienser

  • 1 1 spidskål

  • 2 2 æbler

  • 1 1 bundt dild

  • 50 g 50 solsikkekerner

  • Dressing
  • 2 spsk 2 olie

  • 1 tsk 1 dijonsennep

  • 1 tsk 1 akaciehonning eller fx ahornsirup

  • 1 spsk 1 citronsaft

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Snit spidskål fint, brug evt. et mandolinjern. Skær også æbler i tynde både og hak dild.
  • Rist solsikkekernerne på en tør pande ved medium varme til de er gyldne og dufter ristede.
  • Pisk ingredienserne til dressingen sammen, så den tykner en smule. Smag til med salt og peber.
  • Vend spidskål, æbler og dild sammen med dressingen og top med de ristede solsikkekerner.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram