Lækre sprøde spidskålsrösti med halloumi og porrer – de kan både serveres som små hapser eller laves som større rösti med toppings. Her serverer vi dem med en frisk dild og citron-dressing.
Ingredienser
300gspidskål, snittet
100gporre, snittet
1bundtfrisk dild
200ghalloumi
2æg
0,5dlvand
100gkikærtemel
0,5tsk.salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Bland æg, vand og kikærtemel i en stor skål.
Tilsæt snittet spidskål og porrer. Riv halloumi groft på et rivejern og hak dild.
Tilsæt sammen med salt og peber og vend det hele godt sammen – brug gerne hænderne til at massere kålen sammen med de øvrige ingredienser.
Varm en pande op med olie og steg små rösti på panden ved medium varme i ca. 5 min. til de er gyldne på begge sider.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Server de varme rösti med dressingen.
Tip
Röstierne kan laves små og serveres som hapsere eller vegetariske deller. Alternativt kan de også laves større, så man serverer en stor rösti per portion med toppings.