
Spinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsager
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk
Course: Vegetarretter
Antal
8
stk.Tilberedningstid
30
minutesIngredienser
2 æg str. L
1 tsk. salt
1/2 liter mælk
50 g fuldkorns hvedemel
125 g hvedemel
100 g baby spinat
25 g persille
Olie til stegning af pandekagerne
- Fyld
Friskost
Agurk
Gulerod
Sukkerærter
Sprød salat f.eks. frillice
Ærteskud
Sådan gør du
- Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej.
- Tilsæt spinat og persille og blend til dejen er grøn og blank.
- Bag 8 store tynde pandekager på en pande i lidt olie.
- Smør med lidt friskost og fordel grønsager i stave, salat og ærteskud oven på.
- Rul dem stramt sammen og halvér dem.

Del opskrift på Facebook