Spinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsager

Spinat madpandekager med friskost og sprøde grøntsager

5 from 1 vote
Recipe by Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft. Venligst udlånt af sæson.dk Course: Vegetarretter
Antal

8

stk.
Tilberedningstid

30

minutes

Ingredienser

  • 2 æg str. L

  • 1 tsk. salt

  • 1/2 liter mælk

  • 50 g fuldkorns hvedemel

  • 125 g hvedemel

  • 100 g baby spinat

  • 25 g persille

  • Olie til stegning af pandekagerne

  • Fyld
  • Friskost

  • Agurk

  • Gulerod

  • Sukkerærter

  • Sprød salat f.eks. frillice

  • Ærteskud

Sådan gør du

  • Pisk æg, salt, mælk og hvedemel sammen til en blank klumpfri dej.
  • Tilsæt spinat og persille og blend til dejen er grøn og blank.
  • Bag 8 store tynde pandekager på en pande i lidt olie.
  • Smør med lidt friskost og fordel grønsager i stave, salat og ærteskud oven på.
  • Rul dem stramt sammen og halvér dem.

Del opskrift på Facebook