Sprød salat med stegte svampe, syltede rødløg og saltknasende ost

0 from 0 votes
Course: Måltidssalater og tilbehør
Antal

4

personer
Tilberedningstid

30

minutes

En dejlig fyldig salat med gyldne svampe og sød-syrlige rødløg. Server den som tilbehør eller som en vegetarret med brød til.

Ingredienser

  • 75 g 75 baby leaves

  • 250 g 250 svampe, fx portobello eller brune champignon

  • 50 g 50 fast ost, fx. vesterhavsost eller prima donna

  • Smør til stegning

  • Hurtig syltede rødløg
  • 1 1 rødløg

  • 1 spsk. 1 vand

  • 3 spsk. 3 eddike

  • 1 tsk. 1 honning

  • salt

Sådan gør du

  • Skær rødløg i meget slanke både
  • Opløs honning og salt i eddike og vand og vend rødløgene rundt i blandingen.
  • Rengør svampene og skær dem ud i mundrette bider.
  • Steg dem ved medium til hård varme indtil de er gyldne og skønne – krydder med salt og peber.
  • Skyl og tør salaten og anret denne på et fad hvor der toppes med stegte svampe, rødløg og flager af ost.
  • Dryp lidt lage udover hele anretningen og server med et godt stykke brød til.

Del opskrift på Facebook

Vores Jord på Instagram