Sprød salat med stegte svampe, syltede rødløg og saltknasende ost
Antal
4
personerTilberedningstid
30
minutesEn dejlig fyldig salat med gyldne svampe og sød-syrlige rødløg. Server den som tilbehør eller som en vegetarret med brød til.
Ingredienser
75 g 75 baby leaves
250 g 250 svampe, fx portobello eller brune champignon
50 g 50 fast ost, fx. vesterhavsost eller prima donna
Smør til stegning
- Hurtig syltede rødløg
1 1 rødløg
1 spsk. 1 vand
3 spsk. 3 eddike
1 tsk. 1 honning
salt
Sådan gør du
- Skær rødløg i meget slanke både
- Opløs honning og salt i eddike og vand og vend rødløgene rundt i blandingen.
- Rengør svampene og skær dem ud i mundrette bider.
- Steg dem ved medium til hård varme indtil de er gyldne og skønne – krydder med salt og peber.
- Skyl og tør salaten og anret denne på et fad hvor der toppes med stegte svampe, rødløg og flager af ost.
- Dryp lidt lage udover hele anretningen og server med et godt stykke brød til.
Del opskrift på Facebook