Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler

5.0 from 2 votes
Difficulty: Måltidssalater og tilbehør, Vegetarretter
Antal

2

pers
Tilberedningstid

15

minutes

Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler er en lækker og smagfuld anretning, der kan serveres som tilbehør til de fleste retter.

Ingredienser

  • 2 pak choi

  • 1 spsk olie

  • Salt og peber

  • 25 g grofthakkede saltmandler

  • Tahindressing
  • 75 g lys tahin

  • 25 g citronsaft

  • 65-75 g koldt vand

  • Sukker

  • Salt

  • Evt lidt hvidløgspulver

Sådan gør du

  • Skær pak choi hovederne over på midten. Steg den ved hård varme i lidt olie, ca. 5 minutter på skærefladen, vend og steg et par minutter mere på den anden side. Krydr med salt og peber.
  • Piske alle ingredienserne til tahindressingen godt sammen, og smag den til med citron, sukker, salt og evt hvidløgspulver. Juster konsistensen med vand.
  • Top de stegte pak choi med tahindressing og saltmandler.

Del opskrift på Facebook

Vores jord på Instagram