Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Difficulty: Måltidssalater og tilbehør, Vegetarretter
Antal
2
persTilberedningstid
15
minutesStegt pak choi med tahindressing og saltmandler er en lækker og smagfuld anretning, der kan serveres som tilbehør til de fleste retter.
Ingredienser
2 pak choi
1 spsk olie
Salt og peber
25 g grofthakkede saltmandler
- Tahindressing
75 g lys tahin
25 g citronsaft
65-75 g koldt vand
Sukker
Salt
Evt lidt hvidløgspulver
Sådan gør du
- Skær pak choi hovederne over på midten. Steg den ved hård varme i lidt olie, ca. 5 minutter på skærefladen, vend og steg et par minutter mere på den anden side. Krydr med salt og peber.
- Piske alle ingredienserne til tahindressingen godt sammen, og smag den til med citron, sukker, salt og evt hvidløgspulver. Juster konsistensen med vand.
- Top de stegte pak choi med tahindressing og saltmandler.
Del opskrift på Facebook